Cautare

1791 de rezultate pentru "serhan maim proces" (3.88 secunde)
La proces nu renuntam. ... Potrivit contractului de privatizare, Ford Romania, ACSA si Mecatim vor fuziona, proces in urma caruia va rezulta o singura societate ce se va diviza, apoi, in doua firme:
El a mentionat, totodata, ca adoptarea euro "nu reprezinta finalitatea, ci debutul unui proces de convergenta, deci nu elimina necesitatea rezolvarii dezechilibrelor macroeconomice".
Practic, la momentul actual, acest proces de fuziune nu s-a incheiat, el urmand sa fie finalizat pana la sfarsitul acestui an financiar, pana atunci DB Shenker si Romtrans SA functionand inca, oficial, ca doua firme distincte, cu evidente contabile separate, a precizat oficialul DB Shenken.
Si pentru ca situatia este din ce in ce mai complicata, fostii proprietari ai terenurilor, nemultumiti de tergiversarea proceselor, s-au hotarat sa intervina si sa se constituie parte in proces.
Nu va fi insa un proces constant din cate ne dam noi seama, va fi un proces neregulat, cu o prima jumatate de an foarte grea, urmata de o revenire la pozitiv in a doua jumatate a lui 2010".
"Ceea ce ne trebuie acum este un proces de deleveraging (n.r. ... Sectorul privat (atat gospodariile, cat si companiile) este in proces de deleveraging al operatiunilor private pentru prima oara in ultimele decenii.
Electroputere Craiova a trecut printr-un amplu proces de restructurare, dupa preluarea societatii de sauditii de la Al Arrab Contracting Company. ... Au ramas cele patru mari fabrici, care sufera si ele un proces de redimensionare:
Spre deosebire de sistemele concurente prezente pe piata, sistemul i-STOP nu depinde exclusiv de un generator electric pentru repornire, el folosindu-se si de un proces intermediar de combustie. ... Rezultatul palpabil al tehnologiei il reprezinta cele 0,35 secunde necesare pentru repornire, dar si vibratiile reduse generate de intregul proces.
Un raport publicat ieri de Banca Mondiala releva faptul ca Romania se situeaza pe locul doi in lume dupa usurinta cu care se poate infiinta o societate cu raspundere limitata cu capital strain, dupa Slovacia, in conditiile in care acest proces necesita 11 zile si sapte proceduri.
Premierul Emil Boc a afirmat ca Guvernul a demarat un amplu proces de reforma a statului roman, dupa 20 de ani de politici necorelate, care au dus la un stat greoi si la dezechilibre structurale, apreciind ca Romania nu mai poate pastra stilul de guvernare de dupa 1989.
La acestea s-ar adauga alte zece milioane de lei, sume care vor fi revendicate intr-un proces separat. ... Potrivit reprezentantilor complexului, in prezent producatorul de agent termic are un proces in desfasurare pentru recuperarea datoriilor certe si exigibile.
Autoritatile romane s-au angajat la un proces de consolidare fiscala bine determinat. Acest proces de consolidare are termen final 2012 cand angajamentul fata de CE este un deficit fiscal de 3%.
Cu proces-verbal, cu proces-verbal de mana, senat de toata lumea SOV: Prin telefon. Dragotescu: Prin telefon, telefonic, adica... SOV: Deci, nu computerizat.
Ministrul economiei, Ion Ariton, a declarat marti, dupa intalnirea cu reprezentantii FMI, ca a fost convenit cu Fondul un program de restructurare legat de Compania Nationala a Huilei, urmand ca trei din cele sapte mine sa intre intr-un proces de inchidere.
Operatorul de telecomunicatii RCS&RDS, controlat de omul de afaceri din Oradea Zoltan Teszari, 41 de ani, este la un pas de a-si cumpara rivalul UPC, fostul Astral, cu care se bate de peste 15 ani pe piata de cablu intr-o tranzactie care s-ar ridica in jurul a 300 de milioane de dolari.Conform unor surse de pe piata, Teszari - care detine 43% din RCS&RDS - este in proces de selectie a bancii de investitie care trebuie sa-i asigure finantarea pentru aceasta tranzactie care daca s-ar realiza, ar schimba fundamental toata piata telecom romaneasca, care este extrem de fragmentata si cu o concurenta acerba.
Stagflatia, ce se reflecta intr-o stagnare a activitatii economice si continuarea unui proces inflationist, isi face simtita prezenta in Europa, una din tarile amenintate de acest fenomen fiind Romania, scrie Stefan Wagstyl, editorul pe piete emergente al Financial Times, pe blogul beyondbrics.
Boc a afirmat ca se afla in plina derulare si procesul de restructurare companiilor de stat, proces care se deruleaza pe doua planuri.
Tara tocmai incheiase un proces de reducere a nivelului de asistenta sociala care o facuse faimoasa. Un proces similar s-a intamplat in Finlanda, care a preferat ca in locul ajutoarelor sociale sa ofere reduceri de taxe.
Scopul declarat al acestui proces, potrivit anuntului de atunci, este sa fie creat "un mecanism integrat de business, adaptat cerintelor pietei, care sa ii asigure fluentizarea proceselor operationale, precum si eficientizarea comunicarii interne si externe".
Pana in iunie vor fi angajate 500 de persoane in uzina auto din Craiova, iar la finele anului va mai avea loc un "proces substantial"
google-analytics.com